Advisor Softit rekryterar Tomas Nordlöf
Tomas Nordlöf tillträder som affärsområdeschef

Tomas Nordlöf ny affärsområdeschef

Tomas Nordlöf har tillträtt som ny affärsområdeschef på Advisor Softit SK AB. Han kommer vara ansvarig för Advisor 247 utveckling på den svenska marknaden vilket förväntas bli en av de största marknaderna för advokatsystemet Advisor 247 i Europa

Ansvarig för Svenska marknaden.

Tomas har över 10 års erfarenhet inom projektledning, försäljning och administration. Han har bland annat jobbat för företag som Bonnier, Benify och Tietoevry

Tomas kommer jobba nära våra kunder och partners i Sverige för att hjälpa dem nå sina mål och effektivisera sina processer genom användningen av Advisor 247.

Vd Maria Grass

– Tomas Nordlöf förstärker Advisor Softit och affärsområdet Advisor 247 med ett starkt ledarskap och gedigen erfarenhet inom digitalisering och IT, vilket är viktiga tillgångar för Advisor Softits fortsatta tillväxt. Vi är verkligen glada att kunna hälsa Tomas välkommen till oss, säger Maria Grass, VD för Advisor Softit SK AB.

Tomas Nordlöf

–  Advisor Softit har arbetat med advokatbranschen i över 20 år vilket gör att mina kollegor har väldigt god förståelse för advokaternas vardag. Lägg där till att advokatsystemet Advisor 247 är helt molnbaserat vilket innebär att våra kunder kommer åt sina klienter, ärenden och dokument när helst de behöver. Så vi har alla förutsättningar att bistå våra kunder med ett advokatsystem och en support som håller mycket hög kvalitet. Jag ser fram emot att få vara en del av Advisor 247 fortsatta tillväxt.

Läs mer om våra produkter och tjänster här och följ oss gärna på LinkedIn

Senaste artiklar

Senaste

Effektiv ärendehantering för advokater

advokat tidrapportering

Senaste

Tidrapportering för advokater

Senaste

God Jul och Gott Nytt År!

Senaste

Fler advokater och jurister väljer Advisor247

Advisor247 advokatsystem i molnet

Senaste

Advokatsystem i molnet eller på egna servrar.

Maria Grass VD

Senaste

Maria Grass tillträder som VD för Advisor Softit

Senaste

iKlartext besöker Advokatbolaget

Senaste

Advisor 247 Mobil App

Boka demo nu!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.