Branschens ledande leverantör

I över 20 år har vi arbetat nära advokatbranschen för att underlätta med användarvänliga system som förenklar och effektiviserar arbetsuppgifter. Det finns krav och ökande förväntningar på flexibilitet och digitalisering i alla skeden av arbetet. Rådgivare med sin stora branschkunskap levererar lösningsförslag som gör det möjligt för företag att leverera tjänster av högsta kvalitet – exakt och enkelt!

Våra engagerade och kunniga medarbetare vet vad som är viktigt i det dagliga arbetet hos advokatbyråer och juridiska organisationer – vi kan ge säker vägledning.

Morgondagens lösningar Advisor SoftIT är en leverantör av långsiktiga, stabila och välutvecklade lösningar med ett innovativt tillvägagångssätt som säkerställer för kunder och har marknadens mest uppdaterade programvara – anpassad för idag och redo för imorgon. Genom förtroende och närvaro är vårt mål att leverera fullvärdiga och aktuella automatiserade lösningar för säker och effektiv juridisk administration.

Advisor har huvudkontor i Norge, dotterbolag i Sverige och Polen, och har 70 anställda som utvecklar, ger råd och underlättar för kunderna att på enkla, säkra, uppdaterade och alltid tillgängliga arbetsredskap.

Advisorsoftit

Tomas Nordlöf

Business Unit Manager Advisor 247

Boka demo nu!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.